Wie mij kent van Youtube, ziet een meisje met een pony. Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Dat kun je op deze pagina vinden!

Leanne

Ik ben Leanne,

Geboren in januari 2001 en ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht.

Ik ben al sinds mijn 7e dol op paarden. Hoewel ik vroeger helemaal niets van paarden wilde weten, hebben mijn zussen -die destijds ook allebei paardreden- mij toch over kunnen overhalen om ook een keer een proeflesje te doen. En ik was verkocht! Vanaf dat moment reed ik elke week in de manegelessen op manegepony’s.

Omdat mijn 2 zussen en ik allemaal paardreden, kwam het idee van een eigen pony natuurlijk snel opborrelen. We zouden immers de dagen kunnen afwisselen.

We kregen via via te horen dat er een leuke pony in de buurt stond die nog voor 4 dagen in de week een leaser zocht. Perfect voor ons dus. Die pony was Abigail. Wij zijn een paar keer gaan kijken en hebben ook op haar gereden. Ze was super lief en kindvriendelijk, wat wel nodig was met 3 meiden van 8, 10 en 12 jaar. Toen de deal bijna rond was bleek dat de eigenaar Abigail toch het liefste wilden verkopen… En wij waren inmiddels natuurlijk helemaal verliefd op Abi.

Dus na heel veel zeuren bij mijn ouders kwam mijn grote droom dan eindelijk uit: Ik kreeg een eigen pony! Abigail was vanaf april 2010 officieel van ons.

Vanaf dat moment heb ik enorm veel leuke momenten beleefd met Abi. Buitenritjes zonder zadel, springen in de springtuin, met mijn ‘eigen pony’ meerijden in de manegelessen met al mijn paardenvriendinnen en nog veel meer!

Naast mijn passie voor paarden, ben ik in april 2014 ook begonnen met een beauty, fashion & lifestyle Youtube kanaal. Hierdoor ontwikkelde zich ook een hobby voor filmpjes maken, filmen & bewerken. Later begon ik nog een tweede kanaal over paarden & dat is LeanneAbigail! Dat ik op dit moment met LeanneAbigail mijn 2 hobby’s kan combineren vind ik ontzettend gaaf!

Xx Leanne

Meer weten over het ontstaan van LeanneAbigail? Klik hier!